• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Spuitwerk in uw regio

Wij van De Stuc-Concurrent b.v. leveren voordelig spuitwerk in nieuwbouwwoningen maar zeker ook in renovatie woningen. Onder andere in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Almere, Utrecht en het Gooi. Vooral bij nieuwbouw projecten door het gehele land worden wij vaak ingehuurd door diverse partijen.

Wilt u zeker weten dat wij ook in uw regio voordelig spuitwerk leveren vraag dan online een offerte aan in 3 eenvoudige stappen: stucadoor offerte.

Bekijk onze reeds voltooide projecten in uw regio of onze optredens in de tv programma’s: Het Blok en Uitstel van Executie. Logisch dat wij de Tv Stucadoors worden genoemd! Ons stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in het spuiten van diverse materialen. Wij beschikken hiervoor over talloze machines, die iedere gewenste soort spuitwerk, kunnen realiseren.

Kijk voor meer informatie in ons menu en vindt de scherpste prijzen voor uw spuitwerk, zoals spackspuitwerk.

Nieuwbouwwoning stucen

Bij het laten stucen van een nieuwbouwwoning is het belangrijk te weten dat de betonnen wanden en plafonds nog wel eens kunnen gaan werken.

Door te stucen met de juiste materialen kunnen wij ervoor zorgen dat scheurtjes tot een minimum worden beperkt. Zodat u in een later stadium van uw nieuwbouwwoning weinig hoeft te laten herstellen of te laten repareren.

Spackspuiten goedkoop spuitwerk

Als u voor een betaalbare wandafwerking kiest dan is spackspuitwerk een zeer voordelige keuze. Buiten dat het één van de meest goedkope afwerkingen is voor wanden of plafonds, gaat het aanbrengen hiervan super snel.

Spackspuitwerk geeft een structuur en wordt door middel van een spackspuit machine en een compressor op de muren en plafonds geblazen in 2 lagen. De eerste laag is de laag die de ondergrond geheel dekkend moet krijgen zodat deze wit en vlak is. De tweede laag is de laag met de korrel, de afwerklaag dus. Wilt u meer weten over deze goedkope afwerking? Lees dan verder op deze pagina spackspuitwerk.

Of kijk is op de pagina dunpleister stucwerk.

Stucen in uw regio

Wij stucadoren en spuiten verschillende projecten die variëren van Rotterdam, Amsterdam Utrecht enz. Vaak gaat dit om particulieren nieuwbouw projecten die wij gezamenlijk stucadoren.

De vereniging van huiseigenaren benaderen ons voor een dergelijk project en vragen dan of wij geïnteresseerd zijn om meerdere woningen voor een scherpe prijs te willen stucen . Vaak gaat dit om 15 tot 30 woningen. De prijs afspraken worden van te voren gemaakt en zijn zeer laag. Echter kunnen wij wel van de ene woning naar de andere woning lopen zodat wij toch flink wat snelheid creëren en de werkzaamheden goed en op tijd kunnen afronden.

Bereken in 2 min uw prijs