• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Utrecht: Vakmanschap en kwaliteit

Ben je op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Utrecht die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Zoek niet verder! Ons stukadoorsbedrijf in Utrecht staat garant voor professioneel stucwerk dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Stukadoor Utrecht

Bereken in 2 min uw prijs

Deskundig Stucwerk op Maat

Onze stukadoors in Utrecht leveren deskundig stucwerk op maat. Of je nu je woning, kantoor of bedrijfspand wilt laten stucen, wij bieden de perfecte oplossing voor een vlekkeloos resultaat. Met jarenlange ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé stukadoor in Utrecht die staat voor vakmanschap en perfectie.

 

Breed scala aan diensten

Als gerenommeerd stukadoorsbedrijf in Utrecht bieden wij een breed scala aan diensten. Van traditioneel stucwerk tot moderne technieken zoals spachtelputz, wij beheersen het allemaal. Onze stukadoors passen zich moeiteloos aan jouw wensen aan en zorgen voor een strakke, naadloze afwerking.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Klanttevredenheid staat voorop!

Bij ons stukadoorsbedrijf in Utrecht staat klanttevredenheid voorop. Wij luisteren naar jouw wensen en streven ernaar deze te overtreffen. Onze klanten waarderen onze transparantie, punctualiteit en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Stucwerken in Utrecht

Offerte op maat

Wil je weten wat de kosten zijn om jouw ruimte te laten stucen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij dé stukadoor in Utrecht. Onze offertes zijn helder, gedetailleerd en op maat gemaakt, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wilt u de prijzen van dunpleisterwerk weten? Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Stukadoor Utrecht voor particulieren en bedrijven

Of je nu als particulier je woning wilt laten stucen of als bedrijf op zoek bent naar een stukadoor in Utrecht voor projectmatig werk, wij staan voor je klaar. Onze flexibiliteit en veelzijdigheid maken ons dé partner voor uiteenlopende stucprojecten.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Neem contact met ons op!

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en een stukadoor in Utrecht die jouw wensen centraal stelt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij zijn er om jouw ruimtes naar een hoger niveau te tillen met perfect stucwerk!

Badkamer en douche waterdicht laten maken

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Geen vieze tegelvoegen meer, maar een waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Stuc-Concurrent altijd de voordeligste...

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor in Utrecht per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Wij zullen u zeker niet teleurstellen...