• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Vleuten

Bent u op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare en professionele stukadoor in Vleuten of omgeving? Onze stukadoors kunnen u helpen met het afwerken van wanden of gipsplafonds. De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse gipsbedrijven en al sinds 1997 een grote naam in de gipsbranche.

Bent u op zoek naar de stukadoorsmarkt omdat u binnenkort stukadoors nodig heeft na een verbouwing of aanschaf van een nieuwe of doe-het-zelf woning? Dan vertellen wij u op deze pagina graag wat wij kunnen doen om uw levenskwaliteit te verhogen.

Hierbij kunt u denken aan perfect elegante, traditionele pleisterwerk op wanden en plafonds, bijvoorbeeld met concave lijstwerk en vlakke plinten. Of misschien ben je op zoek naar modieuzere pleisters, zoals het afwerken van je muren met Beton Cire of Betonlook.

stukadoor Vleuten

Bereken in 2 min uw prijs

Deskundig stucwerk op maat!

Overigens bent u voor stucwerk in traditionele/monumentale (grachten)panden ook bij ons aan het juiste adres. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren. Leest u snel verder op deze pagina om meer informatie en prijzen over de diverse soorten van wandafwerkingen in  te krijgen.

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Breed scala aan diensten

Als gerenommeerd stukadoorsbedrijf in Vleuten bieden wij een breed scala aan diensten. Van traditioneel stucwerk tot moderne technieken zoals spachtelputz, wij beheersen het allemaal. Onze stukadoors passen zich moeiteloos aan jouw wensen aan en zorgen voor een strakke, naadloze afwerking.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen van pleisterwerk voor het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u een gerenoveerde woning in Vleuten stucwerkt, moet u rekening houden met een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees alles op de website van de Belastingdienst

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste oppervlakte (die momenteel op uw muren en plafonds zit) en de grootte (aantal m2) van de te stucen oppervlakte, en de prijs wordt binnen 2 minuten automatisch berekend.

p >

 

Stucwerk in Vleuten

Dunpleister in nieuwbouw woningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Vleuten dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Vleuten

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Vleuten is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucken. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Strakke en gladde eindresultaten in Vleuten

Onze stukadoors hebben vele bouwprojecten gerealiseerd in het mooie Vleuten en omgeving. Hierdoor hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij vaak nieuwe woningen ter bepleistering aangeboden.

Of het nu gaat om het gladpleisteren van een zolder, een uitbouw, een woonkamer of een slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een redelijke prijs!

soorten betonlook
Soorten & kleuren beton ciré

Waterdichte badkamer stucen in Vleuten

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een prachtige waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor uit Vleuten

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor in Vleuten per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte.