• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Amersfoort

Ben je op zoek naar een professionele stukadoor in Amersfoort die hoogwaardig stucwerk kan leveren? Zoek niet verder! Ons team van ervaren stukadoors is gespecialiseerd in diverse stucwerktechnieken en staat klaar om jouw woonruimte te transformeren. Of je nu gladde wanden wilt, sierpleister of decoratieve texturen, wij bieden vakmanschap en betrouwbaarheid voor al je stucwerkbehoeften.

Stukadoor Amersfoort
Stukadoor Amersfoort

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor onze stukadoorsdiensten in Amersfoort?

 1. Ervaring en vakmanschap: Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en zijn goed getraind in het leveren van kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Ze zijn bekend met verschillende stucwerktechnieken en zorgen voor een strak en duurzaam resultaat.

 2. Diverse stucwerkopties: Of je nu een modern, minimalistisch interieur wilt of juist een klassieke uitstraling wenst, wij bieden diverse stucwerkopties die aan jouw wensen voldoen. Van gladde wanden tot sierpleister en decoratieve texturen, we hebben de expertise om aan al je stucwerkvoorkeuren te voldoen.

 3. Betrouwbaarheid en punctualiteit: We begrijpen dat tijd belangrijk is, daarom streven we ernaar om onze projecten volgens planning uit te voeren. We komen op tijd op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat het stucwerk efficiënt en met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

 4. Klanttevredenheid staat centraal: We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat we een stucwerkoplossing bieden die perfect past bij jouw verwachtingen. Jouw tevredenheid is ons doel.

 5. Vrijblijvende offerte: Benieuwd naar de kosten van stucwerk in Amersfoort? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag langs om de ruimte te inspecteren, jouw wensen te bespreken en een gedetailleerde offerte op maat te maken.

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Amersfoort

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Amersfoort en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Kies voor een professionele stukadoor in Amersfoort die kwalitatief stucwerk levert. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw stucwerkproject te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Amersfoort zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren en plafonds) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Amersfoort plafondafwerking
Stukadoor Amersfoort plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Amersfoort dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Amersfoort

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Amersfoort is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel (nieuwbouw)projecten in en rondom het prachtige Amersfoort afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer, uitbouw of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Showroom House of Heaven
Showroom House of Heaven

Waterdichte badkamer stucen in Amersfoort

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk om schoon te maken maar een prachtige waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor Amersfoort

Bent u van plan te verhuizen naar Amersfoort of u heeft een (nieuwbouw)woning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Amersfoort per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij gaan graag bij u aan de slag.