• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor IJsselstein

Welkom bij onze stukadoorsdiensten in IJsselstein, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om jouw huis of bedrijfspand te transformeren. Onze ervaren stukadoors zijn trots op hun vermogen om verbluffende, hoogwaardige afwerkingen te leveren die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor onze stukadoors in IJsselstein?

1. Vakmanschap: Ons team van stukadoors in IJsselstein bestaat uit getalenteerde vakmensen met jarenlange ervaring. Ze beheersen diverse stuctechnieken om ervoor te zorgen dat elke opdracht, of het nu gaat om een renovatieproject, nieuwbouw, of een kleinere klus, met precisie wordt uitgevoerd.

2. Persoonlijke Aanpak: Bij ons staat de klant centraal. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom beginnen we met een grondige bespreking van jouw wensen en behoeften. Of je nu een gladde afwerking, sierpleisterwerk of decoratieve stucwerkafwerking wilt, we stemmen ons werk af op jouw visie.

3. Lokale Expertise: Als lokale stukadoors in IJsselstein begrijpen we de specifieke behoeften en bouwstijlen in de regio. We zijn bekend met de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat ons werk aan alle vereisten voldoet.

4. Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken alleen hoogwaardige stucmaterialen en -gereedschappen om ervoor te zorgen dat ons stucwerk niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook lang meegaat. Jouw tevredenheid en de duurzaamheid van ons werk staan voorop.

5. Transparante Prijsstelling: We geloven in eerlijke en transparante prijzen. Bij het bespreken van je project bieden we een duidelijke offerte die alle kosten omvat, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Kosten stukadoor IJsselstein

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in IJsselstein en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning laten stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in IJsselstein zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor IJsselstein

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in IJsselstein dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in IJsselstein

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in IJsselstein is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in IJsselstein

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige IJsselstein afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer stucen in IJsselstein

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Klaar om uw project te laten schitteren?

Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer of het hele pand wilt laten stucen, onze stukadoors in IJsselstein staan klaar om de klus te klaren. We nemen zorgvuldig de tijd om elk detail aan te pakken en zorgen voor een vlekkeloze afwerking waar je trots op kunt zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om je project te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Laat ons meesterlijk stucwerk jouw ruimte transformeren naar een ware blikvanger in IJsselstein.