• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Almere

Bent u op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare en professionele stukadoor in Almere of omgeving? Onze stukadoors kunnen u helpen met het afwerken van wanden of gipsplafonds. De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse stukadoorsbedrijven en sinds 1997 een gerenommeerde naam in de stukadoorsbranche. Bent u op zoek naar een stukadoorsmarkt omdat u binnenkort stucwerk nodig heeft na een verbouwing of aanschaf van een nieuwe of doe-het-zelf woning?

Dan vertellen wij u op deze pagina graag wat wij kunnen doen om uw levenskwaliteit te verhogen. Hierbij kunt u denken aan perfect elegante traditionele pleisters op wanden en plafonds, bijvoorbeeld met nislijsten en vlakke plinten. Of misschien ben je op zoek naar modieuzere pleisters, zoals Beton Cire of Betonlook wandafwerking.

stukadoor Almere

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor in Almere

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde prijzen van pleisterwerk in Almere en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor gehele woningstucwerk zijn in Almere relatief veel lager dan bij de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of klus woning laten stucen

Wanneer u een gerenoveerde woning in Almere stucwerkt, ontvangt u een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%.

Huizen ouder dan 2 jaar zijn altijd onderworpen aan een hoger BTW-tarief. Lees hier alles op de website van de Belastingdienst.

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. U geeft het bouwjaar van uw woning, de juiste oppervlakte (die momenteel op uw muren en plafonds zit) en de grootte (aantal m2) van de te bepleisteren oppervlakte op, en binnen 2 minuten wordt de prijs automatisch berekend.

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Als u een nieuwbouwhuis in Almere heeft gekocht, is stukadoor altijd goedkoper dan het stukadoorswerk van een gerenoveerde woning. Bij nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van een dunlaagpleistersysteem. Het bepleisteren van muren in een nieuwbouwwoning is goedkoper dan het aanbrengen van een dikke laag pleisterwerk, wat totaal niet nodig is.

De prijzen van dunpleister zijn 40% lager dan traditioneel gips. Alles over de prijzen per m2 van het aanbrengen van dunne pleister leest u op deze pagina.

Muren & plafonds laten spuiten in Almere

Als traditionele pleisters te duur zijn, is er altijd een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het spuiten van de muren of plafonds in uw woning. Je zou kunnen denken aan:

  • Structuurspuiten
  • Dunne pleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latex spuitverf (wit of gekleurd)

Het machinaal afwerken van wanden en plafonds in uw woning in Almere is goedkoper en sneller dan traditioneel stukadoorswerk. Bij nieuwbouw is het spuiten van wanden en plafonds echter gebruikelijk. Waarom? Omdat nieuwe huizen leeg staan ​​en er weinig te bedekken is.

Stucwerk badkamer Almere
Stucwerk badkamer Almere

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd in het mooie Almere en omgeving. We hebben een zeer goede reputatie opgebouwd en bieden elke dag nieuwe huizen aan om te stukadoors. Of het nu gaat om het gladpleisteren van een zolder, woonkamer of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een redelijke prijs!

Waterdichte badkamer stucen in Almere

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op de link Showroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Geen vieze voegen meer in de tegels, maar een modieuze, gladde, waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor in Almere

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor in Almere per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Wij hopen dat u, na het vergelijken van ons aanbod qua prijzen en voorwaarden, voor ons stukadoorsbedrijf kiest.