• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Wat doe je op de muur van een nieuwbouwwoning?

Bij de afwerking van nieuwbouwmuren staat u voor een scala aan opties: van spuiten en stukadoren tot sauzen, spachtelputzen en het gebruik van glasvezelbehang. Onder deze mogelijkheden springt glasvezelbehang zonder structuur, beter bekend als renovlies behang, eruit door zijn enorme populariteit in nieuwbouwwoningen. Dit artikel belicht hoe glad stucwerk uw muren kan omtoveren tot naadloze, strakke, effen oppervlakken.

Waarom kiezen voor stucwerk?

Naadloze Afwerking: Stucwerk staat bekend om zijn vermogen om een gladde, naadloze afwerking te creëren. Het is de perfecte keuze voor wie de esthetiek van gestucte muren wenst, zonder de bijbehorende kosten en tijdsinvestering.

Duurzaam en Esthetisch: Naast zijn visuele aantrekkelijkheid, biedt stucwerk ook een duurzame bescherming voor uw muren. Het is bestand tegen kleine beschadigingen en draagt bij aan de levensduur van uw interieur.

Stuc-Concurrent: Uw partner in wandafwerking

Bij de Stuc-Concurrent hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk in nieuwbouwwoningen. Ons team van ervaren specialisten is dagelijks bezig met het perfectioneren van deze kunst, waardoor we topkwaliteit en een onberispelijke afwerking garanderen. Wij bieden een volledige muurbehandeling die het schuren, stucen, sauzen en afwerken omvat. Onze belofte is professionaliteit, snelheid en gemak, waardoor we in staat zijn de mooiste resultaten te leveren in slechts één week.