• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Wat kost een keuken laten stucen?

Om een helder beeld te schetsen van de investering die nodig is voor het stuken van een keuken, presenteren we een gedetailleerd overzicht van de kosten op basis van keukengrootte. Deze schattingen houden geen rekening met additionele werkzaamheden zoals het verwijderen van oude tegels, en de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de klus.

Investering voor het stucen van diverse keukengroottes

Kleine keuken stucen

Voor een compacte keuken met afmetingen van 2x3 meter, liggen de geschatte kosten rond de €395. Dit omvat het glad maken van muren voor een totaal van ongeveer €263, uitgaande van een standaardtarief van €17,5 per vierkante meter voor sausklaar afwerken. Het plafond stuken wordt geraamd op ongeveer €132, met een gemiddelde kostprijs van €22 per vierkante meter.

Gemiddelde keuken stuken

Een keuken van gemiddelde grootte, geschat op 3x4 meter, zou ongeveer €789 kosten om te stuken. De muurafwerking is geprijsd op circa €525, opnieuw gebaseerd op het tarief van €17,5 per vierkante meter voor sausklaar maken. Voor het plafond, met een kostprijs van €22 per vierkante meter, komen de kosten uit op ongeveer €264.

Grote keuken stucen

Voor het stuken van een ruime keuken met afmetingen van 4x6 meter, worden de kosten geschat op €1.578. Het stuken van de muren bedraagt hier ongeveer €1.050, uitgaande van hetzelfde tarief van €17,5 per vierkante meter. Het plafond stuken komt neer op ongeveer €528, gebaseerd op het gemiddelde tarief van €22 per vierkante meter.

Deze kostenramingen bieden een transparant overzicht van de investering die nodig is om uw keuken te transformeren met vakkundig stucwerk. Het is een slimme investering die niet alleen de uitstraling, maar ook de levensduur van uw keukenruimte aanzienlijk verbetert. Let wel, voor een nauwkeurige offerte is het raadzaam om direct contact op te nemen, zodat we rekening kunnen houden met specifieke wensen en eventuele bijkomende werkzaamheden.