• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Wat kost een slaapkamer laten stucen?

Het stucen van uw slaapkamer is een fantastische manier om een frisse, nieuwe uitstraling te geven aan uw persoonlijke toevluchtsoord. In dit artikel verkennen we de kosten van het stucen van een slaapkamer, onderdeel van de totale make-over van een huis, waarvan de kosten rond de €3.500,- liggen.

Wat kost het om uw slaapkamer te laten stucen?

Het creëren van een rustgevende en visueel aantrekkelijke slaapkamer begint met de basis: de muren en het plafond. Stucwerk biedt niet alleen een gladde afwerking maar draagt ook bij aan de algehele sfeer van de kamer. Laten we de kosten eens nader bekijken.

Kostenoverzicht per ruimte

Voor het stucen van slaapkamermuren en -plafonds, zijn hier de gemiddelde kosten op basis van de oppervlakte:

  • Slaapkamer muren stucen: Met een prijs van €15 per m2 en een gemiddelde oppervlakte van 50 m2, liggen de totale kosten op ongeveer €750,-
  • Slaapkamer plafond stucen: Het stucen van slaapkamerplafonds kost €17 per m2. Voor een gemiddelde oppervlakte van 15 m2 bedragen de kosten €255,-

Dit maakt de slaapkamer een significant onderdeel van de totale stucwerk kosten binnen een woning, met een gezamenlijke prijs van €945 voor zowel muren als plafonds.

Investeren in kwaliteit en comfort

Het kiezen voor professioneel stucwerk in uw slaapkamer is niet alleen een investering in de esthetiek maar ook in het comfort en de levensduur van de ruimte. Met de juiste afwerking en materialen kan stucwerk bijdragen aan een verbeterde isolatie en geluidsdemping, waardoor uw slaapkamer een nog fijnere plek wordt om te ontspannen.

Totale kosten voor stucen van een hele woning

Hoewel dit artikel zich richt op de slaapkamer, is het goed om te weten dat de kosten voor het stucen van een heel huis rond de €3.500,- bedragen. Dit omvat alle ruimtes, van hal en entree tot woonkamer en keuken, elk met hun eigen specifieke kostenposten gebaseerd op oppervlakte en de prijs per vierkante meter.

Een waardevolle update voor uw slaapkamer

Het stucen van uw slaapkamer kan een aanzienlijke impact hebben op zowel de uitstraling als het gevoel van de ruimte. Met een duidelijk overzicht van de kosten kunt u een weloverwogen beslissing nemen over deze waardevolle update. Kies voor professionaliteit en kwaliteit om van uw slaapkamer de ultieme plek te maken voor rust en ontspanning.