• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Hoe ziet sausklaar stucwerk eruit?

Sausklaar stucwerk is een afwerkingsniveau waarbij de muur of het plafond gereed is om direct overschilderd te worden met verf of latex. Hier zijn enkele kenmerken van sausklaar stucwerk:
  1. Vlak en egaal oppervlak: Sausklaar stucwerk heeft een glad en gelijkmatig oppervlak zonder zichtbare oneffenheden, bobbels of putjes. Het is bedoeld om een strakke en egale afwerking te bieden.

  2. Geen structuur of textuur: In tegenstelling tot stucwerk met een specifieke structuur of textuur, zoals spachtelputz of schuurwerk, heeft sausklaar stucwerk meestal een gladde en egale afwerking zonder enige zichtbare textuur. Dit zorgt ervoor dat de verf gelijkmatig kan worden aangebracht.

  3. Geen zichtbare scheuren of barsten: Sausklaar stucwerk mag geen zichtbare scheuren of barsten vertonen. Het wordt zorgvuldig aangebracht om een stabiele en duurzame ondergrond te creëren voor de verf.

  4. Strakke hoeken en randen: De hoeken en randen van het sausklaar stucwerk zijn strak en recht. Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling.

  5. Professioneel afgewerkte details: Bij sausklaar stucwerk worden ook de details zoals stopcontacten, schakelaars, kozijnen en andere elementen professioneel afgewerkt. Dit betekent dat ze netjes en nauwkeurig worden geïntegreerd in het stucwerk zonder zichtbare imperfecties.

Het doel van sausklaar stucwerk is om een glad en egaal oppervlak te creëren dat direct kan worden geschilderd. Hierdoor ontstaat een strakke en naadloze afwerking van de muur of het plafond. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de vaardigheid en nauwkeurigheid van de stukadoor die het werk uitvoert.

Lees hier meer over sausklaar stucwerk...