offerte

Sierpleister

Spachtelputz is een sierpleister die u  in steeds meer huizen terugziet. U kunt zelf bepalen hoe grof of fijn de korrel structuur van uw Spachtelputz wordt. Dit kan vanaf 0,5 mm tot 3 mm zijn. Omdat steeds meer stucadoors met sierpleister werken, worden de prijzen van sierpleister ook steeds lager spachtelputz kan in elk gewenste kleur worden aangebracht op uw wanden.

De nieuwste wandafwerking op het moment is vloeibaar behang dit wordt gespoten en is zeer zacht maar isoleert erg goed tegen geluid.

Prijzen sierpleister per m2

sierpleisterOver sierpleister is er veel te vertellen en hebben we een hoop meegemaakt de afgelopen jaren. Zo waren er altijd top producten van bijvoorbeeld rigo , of sps.

Nu zijn er producten die 2 x zo goedkoop zijn alleen waarbij bijvoorbeeld de korrel grote niet het zelfde is als op de emmer word aangegeven. Kiest u een 2 mm korrel dan kunnen er 1,5 of 3 mm korrels tussen zitten en zo krijgt u nooit de gewenste structuur die u wilt.

Ondergrond voor sierpleister

Ook horen de wanden eigenlijk schilder klaar te wezen en niet behang klaar zoals in de nieuwbouw vaak voorkomt. Als je echt knap wilt spachtelen dan zullen de wanden vlak en glad moeten zijn, daarna voor gestreken moeten worden en dan pas de afwerking spachtelputz.

Natuurlijk is de keuze voor de bovenstaande merken echt een must en zult u een veel mooier resultaat krijgen dan gewenst.

Bent u geïnteresseerd naar de kosten van een stucadoor? Vraag dan hier gratis een offerte online aan!