• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Zoetermeer

Ben je toevallig inwoner van een van de volgende wijken in Zoetermeer: Meerzicht, Buytenwegh de Luyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem of het centrum? En ben je op zoek naar een manier om scheuren in je wanden te verhelpen? Of wil je juist een bepaalde sfeer creëren in je huis door middel van tadelakt, leemstuc of beton ciré? Dan is het verstandig om een stukadoor uit Zoetermeer in te schakelen.

Op die manier kan je de komende jaren weer genieten van prachtige wanden, zowel binnen als buiten je woning. De Stuc-Concurrent.nl is een van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijf wat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespesialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Gemiddelde prijs stukadoor Zoetermeer

Voor al het stucwerk aan jouw woning in Zoetermeer kun je het beste een stukadoor uit Zoetermeer inschakelen. Van een portiekwoning in het centrum tot een maisonette in Buytenwegh de Luyens en een eengezinswoning in Oosterheem, zij kunnen het stucwerk voor alle soorten woningen aan. Maar voordat je hen inhuurt, wil je wellicht weten welk bedrag je moet reserveren voor het stucen van jouw wanden en plafonds. Dit hangt af van verschillende factoren.

Als eerst kijkt de stukadoor uit Zoetermeer naar het totale aantal vierkante meters voor de klus. Over het algemeen geldt dat hoe meer vierkante meters er gestuct moeten worden, hoe goedkoper de stucwerk prijs per vierkante meter zal zijn.

Daarnaast is de staat van de huidige wanden ook van belang. Kan de stukadoor het nieuwe stucwerk gemakkelijk aanbrengen op je muren, of moet deze eerst het oude stucwerk repareren? En wat voor type muren worden gestuct? Heb je bijvoorbeeld muren met hoekjes en nisjes, dan zal de stukadoor hier meer tijd aan besteden en zal dit tot uiting komen in de prijs.

Als laatste hangt de prijs af van of de stukadoor binnen of buiten moet stucen. Doorgaans kun je voor binnen stucwerk rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter, terwijl buiten stucwerk gemiddeld tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter kost.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Zoetermeer zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatich worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Zoetermeer
Stukadoor Zoetermeer

Dunpleister voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Zoetermeer dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Zoetermeer

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Zoetermeer is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Zoetermeer

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Zoetermeer afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer stucen in Zoetermeer

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Goedkoopste stukadoor Zoetermeer

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Zoetermeer per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…