• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Nieuwbouw stucen Rotterdam

U heeft een appartement of nieuwbouwwoning gekocht en wil deze graag goedkoop en goed laten stucen of laten spuiten met latex? De nieuwbouwwoningen in Rotterdam worden veelal netjes opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Vooral de nieuwbouwhuizen 100 Hoog, Soetendaal en Park zestien hoven, Hoogvliet,  staan bij ons bekend om een goede afwerking en oplevering van de bouwers.

Waar worden op het moment veel nieuwbouwwoningen gebouwd?

  • Rotterdam Centrum
  • Rotterdam Zuid
  • Rotterdam Noord

Het stucwerk in een nieuwbouwwoning is in het algemeen een stuk voordeliger dan in een renovatie woning. Dit komt omdat er met een dunne laag pleisterwerk over de gibo en betonnen wanden heen gestukadoord hoeft te worden in plaats van een dikke laag van 2 cm.

Komen er scheuren in mijn nieuwbouwwoning?

Scheurvorming is een van de meest voorkomende problemen in een nieuwbouwwoning ook in Rotterdam. Maar kan je dan wel stucwerk laten aanbrengen op de muren of de plafonds?

Wij weten als geen ander dat stucwerk gewoon aangebracht kan worden mits er wel voorzorg maatregelen worden getroffen zoals het bewapenen van de inwendige hoeken met gaasband en de muren naar het plafond en de overgang van 2 verschillende materialen.

Mochten de haarscheurtjes dan toch optreden dan kan het stucadoorswerk makkelijk hersteld worden. De best herstelbare soort stucwerk is glad pleisterwerk. Na het herstellen en repareren van van een scheurtje zal u hier helemaal niets meer van terug zien.

Nieuwbouw stucen Rotterdam
Nieuwbouw stucen Rotterdam

Nieuwbouwwoning Rotterdam stucen

De prijs van stucwerk in een nieuwbouwhuis in Rotterdam is dus voordeliger dan een bestaande oudere woning.

Vaak werken de bewoners  collectief  zodat wij een stuk efficiënter kunnen werken en hierdoor de m2 prijzen van ons stucwerk laag blijven. Klik hier voor een vrijblijvende offerte en ondervind het zelf.

  • De prijzen voor het stucen van een nieuwbouwwoning liggen voor wanden gemiddeld tussen de 10 en 12 euro per m2.
  • Voor het stucen van de nieuwbouw plafonds worden de prijzen tussen de 15 en 20 euro per m2 gerekend.

Collectief besparen

De meeste bewoners van een nieuwbouwproject zijn zich er van bewust hoe meer woningen een stucadoor kan stucen hoe goedkoper de prijs per m2 zal worden. Tegenwoordig worden wij vaak benaderd om een collectieve prijs af te spreken om meerdere nieuwbouwhuizen in een project af te werken.

Door de collectieve samenwerking tussen de nieuwe bewoners en ons stucadoorsbedrijf bespaart u al snel 20% op de kosten om uw nieuwbouwhuis te laten stucen. Hoe meer woningen hoe goedkoper uw stucwerk zal worden.

Bel voor meer informatie met ons kantoor in Zwanenburg 020 8900 181

Goedkoop stucwerk

Ook is er een mogelijkheid uw appartement of nieuwe woning goedkoop te laten stucen. Of u uw woning nu geheel opnieuw wilt laten stukadoren of wilt u alleen maar uw plafond of een enkele muur voorzien van stucwerk?

Spackspuiten is een van de goedkoopste varianten die een snelle en goedkope afwerking voor zowel uw betonnen wanden en plafonds kan bieden. Spackspuitwerk geeft als afwerking een lichte structuur en kost per m2 tussen de 6 en de 8 euro. Lees hier alles over spackspuiten.

Nieuwbouw Rotterdam netjes opgeleverd

In verschillende provincies in Nederland word er natuurlijk wel een nieuwbouwproject opgestart of opgeleverd. Wat ons dan ook regelmatig opvalt is dat er toch in de stad Rotterdam het netste gebouwd word.

De bouwers zoals Hillen en Roossen of Heymans bevestigen dit verhaal doordat er meer financiële middelen beschikbaar zijn in deze grote stad dan in de andere steden. Ook zijn de bouw mogelijkheden veel flexibeler.

Nieuwbouwwoning stucen in Amsterdam , Nieuwbouwwoning stucen in Utrecht , Nieuwbouw stucen in Haarlem