Heeft u klusopdrachten in huis te doen zoals een badkamer klus, keuken klus of wilt u uw oude kozijnen laten vervangen? Waarom dan uw klus niet plaatsen op het internet?

Ook voor een klusopdracht plaatsen en een vrijblijvende offerte kunt u bij de Stuc-Concurrent terecht. Wij geven tot wel 40% korting op het kiezen van de juiste vakman.

Voor verschillende klusjes en vakmannen, van een tegelzetter tot aan een timmerman kunnen wij u op weg helpen met zeer scherpe prijzen scherper dan van onze concurrenten. Vergelijk onze prijsindicatie met die van andere vakmannen en u kunt zelf zien hoe goedkoop wij de klus voor u kunnen uitvoeren.

Uw prijs binnen 2 minuten!

Foto (optioneel)

Waarom u klusopdracht bij ons plaatsen?

Als u een klusopdracht bij ons aanbied kunt u er van uitgaan dat deze perfect tegen een betaalbare prijs zal worden uitgevoerd. Of dit nu gaat om een badkamerverbouwing, het plaatsen van een nieuwe keuken of het vernieuwen van uw kozijnen.

Kies een van de klusrubrieken die hier onder zijn aangegeven en wij zorgen ervoor dat u binnen een aantal dagen een gratis offerte in uw mailbox ontvangt, van een erkend klus of aannemersbedrijf waar wij regelmatig mee samen werken.

Dus uw klusjes plaatsen bij de Stuc-Concurrent is altijd het voordeligst voor u en uw verbouwing of klus!

pijl

Kies een klus rubriek

Wat is uw voordeel ?

Als u verschillende klusopdrachten wilt aanbieden bij de Stuc-Concurrent.nl wat is hierin dan uw voordeel?

  • Gratis uw klus plaatsen
  • Klus offertes en prijzen vergelijken
  • Goedkoop een vakman inschakelen
  • Tot wel 40% korting op uw klusofferte

Vult u zo zorgvuldig mogelijk het aanvraag formulier in nadat u op een rubriek heeft geklikt om uw klus plaatsing in werking te zetten. Onze samenwerkende bouwbedrijven zullen u benaderen met een vrijblijvende offerte.

Deze klusbedrijven zijn erkend en hebben jaren lang ervaring in hun gespecialiseerde vakgebied en voor u karwei. Wij werken dan al jaren lang samen met veel plezier en maken de grootste projecten tot een schitterend eind resultaat succes!!

Kleine & grote klussen plaatsen

Ook voor de kleinere klussen in en rondom uw huis is dit een goede manier om uw kluswerk uit te laten uitvoeren door een klusjesman.

Heeft u geen tijd om zelf de klusjes te doen, of bent u niet handig genoeg en heeft u twee linker handen kijk dan eens naar de rubrieken hierboven en laat dat vervelende klusje wat al maanden ligt te wachten lekker door een handige voordelige klusser uitvoeren!

Meest gestelde vragen

Waarom zou ik mijn klus bij de Stuc-Concurrent plaatsen?

Omdat wij veel contacten hebben in de bouw en tuin wereld kunnen wij u garanderen dat u voor uw uit te voeren klus niet teveel betaalt.

Is een klus plaatsen op internet wel veilig?

Wij van de Stuc-Concurrent gaan zeer discreet om met uw privacy gegevens.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte binnen krijg?

U krijgt binnen 2 werkdagen contact met de vakman om een offerte op te laten stellen.

Ben ik verplicht de offerte te accepteren?

Nee, u heeft totaal geen verplichtingen en de klus offerte is geheel vrijblijvend.

Klus plaatsen      ↓

Foto (optioneel)